Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Šlaufi za kupanje beba od rođenja Baby Swimmer

Šlaufi Baby Swimmer su jedinstven patentiran proizvod i imaju evropski sertifikat TÜV (TÜV Rheinland Group je jedno od vodećih svetskih sertifikacionih tela), što govori o visokom kvalitetu. Izbegavajte jeftine kopije koje su opasne za malu decu.

Šlaufi za vrat za novorođene donose mladim roditeljima sigurnost pri prvim kupanjima bebe, oni pomažu mališanu da bezbedno osvoji vodeno prostranstvo i da mu pruži radost pri prvim časovima plivanja.
Šlaufi za vrat Baby Swimmer se koriste:
• od rođenja do tri godine, za udobno kupanje u kadici ili kadi
• za vreme igre i zabave u akvaparku
• za bezbedno plivanje na moru ili jezerima
• za bezbedno kupanje u kućnim uslovima novorođene i slabe dece, koja još ne mogu samostalno da drže glavicu
• na bazenima, za bezbedno plivanje dece i emocionalno prilagođavanje na vodu
• u medicinskim ustanovama (centrima za rehabilitaciju, sanatorijumima) za rehabilitaciju i razvoj dece sa cerebralnom paralizom, mališana sa dijagnostifikovanim kašnjenjem u fizičkom razvoju, posle preležanih težih bolesti. Među našim klijentima su: Specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Banja Koviljača, Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević“ A.D. Igalo (Crna Gora) i t.d.

Baby Swimmer se brine o bezbednosti svojih malih korisnika i zato ga odlikuje niz neospornih prednosti:

• Šlauf Baby Swimmer se lako stavlja i skida;
• Postavljen na detetov vrat, šlauf za kupanje ne predstavlja nikakvu nelagodnost za mališana, jer su primenom tehnologije „unutrašnjeg šava“ krajevi šlaufa meki na dodir i ne žuljaju;
• Na unutrašnjoj strani šlaufa postoji dodatak za detetovu bradu, koji sigurno fiksira njen položaj i sprečava isklizavanje, a obod šlaufa, koji je ispunjen vazduhom, ne vrši pritisak na grlo deteta;
• Zahvaljujući dvema vazdušnim komorama šlaufa (gornja i donja) koje se posebno naduvavaju, omogućava se dodatna bezbednost za vreme kupanja, stvara se dodatna bezbednost za vreme kupanja deteta sa šlaufom;
• Dvostrana čičak-traka (iznad i ispod šlaufa) obezbeđuje veću sigurnost i dozvoljava regulisanje unutrašnje veličina šlaufa, što omogućava komforno prianjanje na detetov vrat.

Korišćenje Baby Swimmer šlaufa doprinosi:

√ jačanju zglobova i leđnih mišića;
√ jačanju imuniteta;
√ opštem jačanju, fizičkom i emocionalnom;
√ opuštanju hiperaktivne dece;
√ boljem fizičkom razvoju dece;
√ bržem uspavljivanju deteta.

Poslednjih godina raste popularnost Baby Swimmer-a i kupanja dece u njemu, zato što je to udobno i dobro za mališane. Za roditelje je on postao jedan od neophodnih predmeta kada je nega deteta u pitanju jer doprinosi razvoju dece od prvih meseci života a kupanje bebe predstavlja pravo zadovoljstvo.
Šlaufi za vrat se koriste pri održavanju svakodnevne higijene i pri zdravstvenim tretmanima u vodi koji bez sumnje pozitivno utiču na zdravlje i psihofizički razvoj deteta.
Baby Swimmer je sertifikovan i odgovora standardima evropskih pravila bezbednosti EN-71-1, EN-71-2, EN-71-3. Osim toga, 2017.godine Baby Swimmer je prošao ispitivanja po standardu EN 13138-1, koji postavlja više uslove za bezbednost proizvoda koji se koriste za kupanje i učenje plivanja. 

Pregled svih rezultata: 8