Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Masažne ortopedske podloge

Modularne podloge pomažu kod pravilnog formiranja svoda stopala, sprečavaju pojavu asimetričnog hoda što smanjuje rizik od pojave ravnog stopala i pozitivno utiče na stanje nogu u budućnosti.
Dete može da hoda po reljefnoj površini podloge ili da stoji na njoj dok vežba. Masažna površina podloge deluje na refleksne tačke i ima tonizirajuće dejstvo. Upotreba različitih površina na podlozi doprinosi većoj efikasnosti vežbi zbog različitog stepena dejstva na stopalo.
Hodanje i aktivnosti na podlozi doprinose razvoju mišića stopala i kolena, njihovom treningu i boljem krvotoku u ovom delu tela.
Podloga se sastoji od posebnih modula koji se sastavljaju po principu puzli i imitiraju razne površine iz prirode. Nju možete koristiti u kući tokom cele godine, a posebno kada je hodanje po prirodnim površinama nemoguće zbog vremenskih prilika.

Modularna podloga ne odgovara samo dečijim nogama, već predstavlja i zonu odmora za vaše noge.
Naša masažna podloga pomoći će vam da brzo i efikasno uklonite umor. Hodajući ili jednostavno stojeći na podlozi dok obavljate druge poslove,stimulisaćete refleksne zone na nogama. Ubrzanje krvotoka doprineće da organi i tkiva dobijaju više kiseonika što će se pozitivno odraziti na to kako se osećate.

SPORTO.ONE odlično će poslužiti i za jutarnju gimnastiku kao i za podizanje energije posle napornog radnog dana. Čak i lako zagrevanje biće vežba za mišiće i zglobove.

Eto koliko mnogo koristi u sebi skriva masažna ortopedska podloga SPORTO.ONE, podloga koja je potrebna svima!

SPORTO.ONE – VAŠ DOBAR OSEĆAJ !

Pregled svih rezultata: 6