Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Igračke za najmlađe 0+

Dobro došli u šareni svet TM Macik
– svet u kom se rađaju igračke visokog kvaliteta i oprema za bebe!
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo marku kvalitetnih proizvoda za bebe MACIK koja je osmišljena i proizvodi se u Ukrajini i već odavno stekla popularnost u Rusiji i Evropi.
Najmanja deca moraju imati samo bezbedne igračke dobrog kvaliteta, i mi ćemo vam ispričati, kako se rađaju naše igračke Macik.
Svaka igračka se stvara u nekoliko etapa: od ideje do pakovanja gotovog lika.
Deset slikara i metodičara svakodnevno ulažu svoju dušu i znanja da stvore dobre likove i najbolju opremu za pravilan razvoj beba. U toj fazi važno je iskustvo 50 mama-konsultanata, čiji saveti i mišljenja pomažu da se napravi stvarno potreban proizvod.
Svojstva proizvoda:
Proizvodi marke MACIK izdvajaju se svojim originalnim modelima,šarenim dezenima i veličinom igračaka. Naši aksesoari za bebe služe ne samo za veselu igru već i doprinose razvoju deteta, razvijajući čulo dodira, vida, sluha, finu motoriku;pomažu pri učenju boja, a služe i kao pomoć pri nicanju zubića.
Svaka igračka marke MACIK ima svoj karakter i brzo će postati verni drug vašeg deteta – podariće mu zaista bajkovito detinjstvo puno nežnosti i ljubavi!
Kvalitet proizvoda:
Svi proizvodi prolaze testiranje po najvišim standardima kvaliteta, koji odgovara zahtevima kvaliteta proizvoda za decu u zemljama Evrozone.
Za izradu igračaka koriste se isključivo prirodni visokokvalitetni materijali koji prolaze obaveznu sertifikaciju. Materijali upijaju pljuvačku i nemaju oštre uglove – apsolutno su bezbedni za mališane i ne gube na kvalitetu pri čestom pranju u veš-mašini.
Ručni rad. Vrhunski kvalitet.

Pregled svih rezultata: 3